FLESSEN

De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt onze gasflessen gebruiken voor èlke mobiele toepassing. Waar en wanneer u maar wilt. Particulieren gebruiken onze flessen in veel verschillende toepassingen in en om het huis maar ook in en om de caravan of camper. Denkt u maar eens aan de terrasheater, (bij)verwarming of natuurlijk de BBQ. Voor deze toepassing bevelen wij onze 5 kg fles bij u aan omdat deze zeer handelbaar is en snel door ons kan worden bijgevuld.

GasserviceOss levert propaangas in flessen en cilinders.

Voor ondernemers in het MKB  is er altijd een passend formaat fles. Denk maar eens aan dakdekkers of loodgieters maar ook ondernemers die in de ambulante handel bijvoorbeeld etenswaren op braderieën aan de man brengen. 

Het is niet toegestaan om de flessen zelf te vullen bij een tankstation. Zo kunnen wij altijd garant staan voor eventuele gebreken. Flessen mogen immers alleen op gewicht worden afgevuld, bij een door de overheid erkend afvulstation. 

GasserviceOss maakt het u makkelijk. We leveren bij bedrijven en depothouders afgevulde flessen op het moment dat dit nodig is. Zo staan ze niet in de weg en bent u zeker van continuïteit. Ook kunt u de flessen afhalen, of in een enkel geval uw gasfles laten afvullen.

TYPE FLESSEN

GasserviceOss levert gasflessen in gewichtklassen van 2,5 kg, 5 kg, 10,5 kg, 18 kg, tot 33 kg. Het zijn de standaardvolumes waarmee we in elke behoefte en situatie kunnen voorzien.
 
We leveren het gas in de vertrouwde stalen gasflessen. Vanzelfsprekend voldoen de flessen aan de geldende veiligheidseisen. Graag informeren wij u over de regelgeving als het gaat om de geldigheid van de keuring van de flessen. Is uw gasverbruik wat hoger? Graag vertellen we u meer over onze flexibele tankoplossingen.

ADVIES OP MAAT ?
BEL ONS 06 54 650 715