WIJ LEVEREN GASTANKS

GasserviceOss levert verschillende typen en formaten gastanks. Wilt u beschikken over een gastank voor verwarmingsdoeleinden? Wilt u zelf gasflessen voor heftrucks of de ballonvaart kunnen afvullen? GasserviceOss levert, installeert en verhuurt opslagtanks, inclusief het leidingwerk, pompen en afvulinstallaties. Onze vakkundige monteurs leggen de complete installatie graag voor u aan!
 
Maar we doen meer, we kunnen u ook ondersteunen bij administratieve afhandelingen en bij de aanvragen van omgevingsvergunningen. Voor tanks tot 13.000 liter kunt u volstaan met een melding. Voor tanks die een grotere inhoud hebben en/of bedoeld zijn voor het afnemen van vloeibaar gas, heeft u een omgevingsvergunning nodig.  

Daarbij moet u voldoen aan de nodige voorschriften en regels. GasserviceOss ondersteunt u graag tijdens dit traject. We toetsen de mogelijkheden, vullen formulieren in en geven advies. Uw doel is ons doel: snel en verantwoord een efficiënte brandstofvoorziening realiseren.

TYPE TANKS

Wat is uw gasverbruik en welke type tank heeft u nodig? GasserviceOss denkt graag met u mee. We leveren en installeren tanks van 500 liter tot wel 100.000 liter! Welke capaciteit voor u de meest ideale is, hangt af van tal van factoren. We brengen deze factoren graag in kaart en berekenen daarbij de vereiste capaciteit.
 
Ook kunnen wij passende materialen leveren bij het type gastank dat u wilt gebruiken. Daarbij kunt u denken aan leidingen, mondstukken en drukregelapparatuur. Voor ieder project kunnen wij u altijd een totaaloplossing bieden! Overweegt u het plaatsen of vervangen van een tank? Vraag onze specialist om advies?

 

ADVIES OP MAAT ?
BEL ONS 06 54 650 715